Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
meindl lite hiker wandelschoen
Deel dit artikel op:

Lite Hiker allround.


Maak kennis met de Meindl Lite Hike: de perfecte combinatie van lichtheid, stevigheid en geavanceerde technologieën. Deze sportieve wandelschoenen, vervaardigd door het Duitse merk Meindl, tillen jouw wandelervaring naar een hoger niveau door gebruik te maken van moderne materialen en innovatieve ontwerpen.

Belangrijkste Kenmerken van de Meindl Lite Hike:

  1. Vario-fix Systeem: De Lite Hike maakt gebruik van het nieuwste Meindl Vario-fix vetersysteem. Dit innovatieve systeem biedt stevige enkelondersteuning zonder drukpunten of een te strakke pasvorm te veroorzaken. Het geïntegreerde harnas rond de enkel is gezekerd aan de basis van de zool, en de ‘speed wire’ zorgt voor een gelijkmatige sluiting rond de enkel, waardoor een vaste en comfortabele pasvorm ontstaat.
  2. Meindl Multigrip Loopzolen: Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan centraal bij Meindl. De deels gerecyclede rubberen loopzolen bieden uitstekende grip en bescherming op onverharde ondergronden. Hiermee komt Meindl dichter bij klimaatneutraal produceren.
  3. Bescherming van de Voeten: De Lite Hike Lady is voorzien van een waterdicht en ademend Gore-tex membraan. Dit zorgt voor een effectieve bescherming tegen water van buitenaf en zorgt voor de afvoer van overtollige warmte en vocht van binnenuit. De doorlopende stootrand beschermt zowel de tenen als het bovenwerk van de schoenen tegen stoten tegen takken, stenen of rotsen.

Met de Meindl Lite Hike ben je klaar voor avontuurlijke wandelingen zonder concessies te doen aan comfort en bescherming. Lichtgewicht, duurzaam en stijlvol – deze wandelschoenen bieden de perfecte balans voor elke wandelaar die het beste uit zijn ervaring wil halen.

Gerelateerde verhalen

agility peak merrell

17 februari 2024

Op naar de peak!

Op naar de peak!

Maak kennis met de Merrell Agility Peak 5, de nieuwste evolutie van een van de meest geliefde trailrunningschoenen van...
Lees het hele bericht
stanley, iceflow flip straw.

13 februari 2024

Flip Straw Tumbler

Flip Straw Tumbler

Maak kennis met de Stanley Classic IceFlow Flip Straw Tumbler 30OZ / 0.89L – een kleurrijke en functionele metgezel...
Lees het hele bericht
meindl lite hiker wandelschoen

10 februari 2024

Lite Hiker allround.

Lite Hiker allround.

Maak kennis met de Meindl Lite Hike: de perfecte combinatie van lichtheid, stevigheid en geavanceerde technologieën. Deze sportieve wandelschoenen,...
Lees het hele bericht