Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Deel dit artikel op:

Keep it hot!

De Stanley AeroLight Transit Mug is de perfecte beker als je veel onderweg bent. Deze Thermosbeker combineert mooi design met de nieuwe technologiëen. Waardoor deze fles een onmisbaar product wordt voor iedereen die deze fles heeft. Door de capaciteit van 0,35 L biedt deze thermosbeker de ideale hoeveelheid ruimte voor je favoriete dranken zonder veel ruimte in beslag te nemen tijdens het reizen.

Goede isolatie
De Stanley AeroLight Transit Mug is uitgerust met geavanceerde technologie die je dranken tot 6 uur warm houdt of tot 8 uur koel houdt. Je kunt genieten van de warme en koude dranken op de juiste temperatuur ongeacht de omstandigheden. 

Eenvoudig te reinigen
De brede opening van de beker maakt het niet alleen gemakkelijk om je favoriete drankje erin te gieten, maar ook om hem grondig te reinigen. Dit betekent dat je keer op keer kunt genieten van smaakvolle dranken.

Aanvullende informatie

  • Gewicht: 228 gram
  • Inhoud: 0,35 L
  • BPA vrij
  • Lekvrije deksel
  • Afsluitbare doordrinkdeksel

Gerelateerde verhalen

agility peak merrell

17 februari 2024

Op naar de peak!

Op naar de peak!

Maak kennis met de Merrell Agility Peak 5, de nieuwste evolutie van een van de meest geliefde trailrunningschoenen van...
Lees het hele bericht
stanley, iceflow flip straw.

13 februari 2024

Flip Straw Tumbler

Flip Straw Tumbler

Maak kennis met de Stanley Classic IceFlow Flip Straw Tumbler 30OZ / 0.89L – een kleurrijke en functionele metgezel...
Lees het hele bericht
meindl lite hiker wandelschoen

10 februari 2024

Lite Hiker allround.

Lite Hiker allround.

Maak kennis met de Meindl Lite Hike: de perfecte combinatie van lichtheid, stevigheid en geavanceerde technologieën. Deze sportieve wandelschoenen,...
Lees het hele bericht