Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Deel dit artikel op:

Keep it hot!

De Stanley AeroLight Transit Mug is de perfecte beker als je veel onderweg bent. Deze Thermosbeker combineert mooi design met de nieuwe technologiëen. Waardoor deze fles een onmisbaar product wordt voor iedereen die deze fles heeft. Door de capaciteit van 0,35 L biedt deze thermosbeker de ideale hoeveelheid ruimte voor je favoriete dranken zonder veel ruimte in beslag te nemen tijdens het reizen.

Goede isolatie
De Stanley AeroLight Transit Mug is uitgerust met geavanceerde technologie die je dranken tot 6 uur warm houdt of tot 8 uur koel houdt. Je kunt genieten van de warme en koude dranken op de juiste temperatuur ongeacht de omstandigheden. 

Eenvoudig te reinigen
De brede opening van de beker maakt het niet alleen gemakkelijk om je favoriete drankje erin te gieten, maar ook om hem grondig te reinigen. Dit betekent dat je keer op keer kunt genieten van smaakvolle dranken.

Aanvullende informatie

  • Gewicht: 228 gram
  • Inhoud: 0,35 L
  • BPA vrij
  • Lekvrije deksel
  • Afsluitbare doordrinkdeksel

Gerelateerde verhalen

nemo osmo mayfly

15 mei 2024

Mayfly OSMO™ by Nemo

Mayfly OSMO™ by Nemo

nemo osmo mayfly...
Lees het hele bericht

15 mei 2024

Vlammen zonder rook!

Vlammen zonder rook!

TIME Beste uitvinding van 2023. Geniet van de warmte, de geur, het geknetter en het gevoel van een houtkampvuur, zonder...
Lees het hele bericht
Deuter futura

1 mei 2024

Futura Air Trek

Futura Air Trek

De Futura Air Trek is de perfecte metgezel voor liefhebbers van langeafstandswandelingen, dankzij het maximale comfort en de doordachte...
Lees het hele bericht