Deel dit artikel op:

YETI

Als kinderen hadden mijn broer en ik altijd al een passie voor het buitenleven. We gingen jagen en vissen, en reisden naar vakbeurzen in de buitenindustrie met onze vader, die van onderwijzer ondernemer werd. We werden grootgebracht met een waardering voor wild, onbekende gebieden en hoogwaardige uitrusting.Maar de koelers die op dat moment beschikbaar waren, waren niet geschikt voor onze avonturen in de buitenlucht – de handgrepen braken, de grendels schoten los en de deksels vielen in. Niet alleen was het een rompslomp om onze koelers na elk seizoen te vervangen, maar deze goedkoop gebouwde, gewone koelboxen beperkten ook onze goede tijden. Door die frustratie kwamen we tot een oplossing.

In 2006 hebben we YETI Coolers opgericht met een simpele missie: de koeler bouwen die we elke dag zouden gebruiken als hij bestond. Eentje die gebouwd is voor de serieuze outdoorliefhebber. Een die het misbruik aankon waarvan we wisten dat we het zouden doorstaan ​​in het veld en op het water. Eentje die gewoon niet kapot zou gaan. We hebben al vroeg besloten dat productinnovatie voortkomt uit noodzaak en ervaring uit de eerste hand – niet uit marktonderzoek en data-analyse. Tegenwoordig presteren YETI-producten wanneer het er echt toe doet – of dat nu een excursie is naar de afgelegen wildernis van Alaska, het jagen op roodbaars aan de Golfkust, of gewoon samenzijn met vrienden in de achtertuin.

Gerelateerde verhalen

Merrell Nova Sneaker Boot

14 oktober 2022

Nova 2 winter sneaker.

Nova 2 winter sneaker.

De Merrell Nova 2 Boot biedt met de lichtheid van een sneaker en de duurzaamheid van een wandelschoen, comfort...
Lees het hele bericht
Flanel overhemden

14 oktober 2022

Flanel overhemden.

Flanel overhemden.

Niks is zo lekker dragen als een flanel overhemd. Warm, robuust en stoer. Wat is flanel? Flanel is een...
Lees het hele bericht
Altenberg 3in1 Jkt

13 oktober 2022

3 in 1 wind en waterdicht!

3 in 1 wind en waterdicht!

De 3in1-jas ALTENBERG beschermt je op koude wandeldagen effectief tegen lage temperaturen. Het binnenjack is gemaakt van ademend POLARTEC...
Lees het hele bericht