Deel dit artikel op:

YETI

Als kinderen hadden mijn broer en ik altijd al een passie voor het buitenleven. We gingen jagen en vissen, en reisden naar vakbeurzen in de buitenindustrie met onze vader, die van onderwijzer ondernemer werd. We werden grootgebracht met een waardering voor wild, onbekende gebieden en hoogwaardige uitrusting.Maar de koelers die op dat moment beschikbaar waren, waren niet geschikt voor onze avonturen in de buitenlucht – de handgrepen braken, de grendels schoten los en de deksels vielen in. Niet alleen was het een rompslomp om onze koelers na elk seizoen te vervangen, maar deze goedkoop gebouwde, gewone koelboxen beperkten ook onze goede tijden. Door die frustratie kwamen we tot een oplossing.

In 2006 hebben we YETI Coolers opgericht met een simpele missie: de koeler bouwen die we elke dag zouden gebruiken als hij bestond. Eentje die gebouwd is voor de serieuze outdoorliefhebber. Een die het misbruik aankon waarvan we wisten dat we het zouden doorstaan ​​in het veld en op het water. Eentje die gewoon niet kapot zou gaan. We hebben al vroeg besloten dat productinnovatie voortkomt uit noodzaak en ervaring uit de eerste hand – niet uit marktonderzoek en data-analyse. Tegenwoordig presteren YETI-producten wanneer het er echt toe doet – of dat nu een excursie is naar de afgelegen wildernis van Alaska, het jagen op roodbaars aan de Golfkust, of gewoon samenzijn met vrienden in de achtertuin.

Gerelateerde verhalen

Ortlieb fietstassen

2 april 2022

Uitbreiding Fietstassen van Ortlieb

Uitbreiding Fietstassen van Ortlieb

Of het nu in de stad is of op een fietstocht over de wereld: de fietstassen en rugzakken van...
Lees het hele bericht

3 februari 2022

YETI

YETI

Als kinderen hadden mijn broer en ik altijd al een passie voor het buitenleven. We gingen jagen en vissen,...
Lees het hele bericht
Gruezi bags

3 februari 2022

Grüezi Bag of Grizzle Bear.

Grüezi Bag of Grizzle Bear.

Grüezi Bag is meervoudig winnaar van de slaapzaktest. De hoogwaardige slaapzakken zijn nu ook online te koop. Ervaar echt...
Lees het hele bericht