Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Deel dit artikel op:

Blundstone gecertificeerde vegan boot 2115

Blundstone gecertificeerde vegan boot 2115

Een waanzinnig mooie chelsea boot uit de original collectie, de Blundstone gecertificeerde vegan boot 2115. Het model is gebaseerd op model 510, maar dan net even anders. Model 2115 is het eerste vegan gecertificeerd model van Blundstone Australië. Een mijlpaal waar wij van Blundstone enorm trots op zijn. Je voelt geen verschil met de original leren modellen. De mooie afwerking en het maximale comfort liggen op het hoogste niveau. De original modellen vallen true to size. En zijn smaller dan bijvoorbeeld het classic en dress boot model.

Blundstone blijft zich na 150 jaar nog steeds ontwikkelen en verbeteren. Na jaren modellen ontworpen te hebben voor olympische sporters, voetballers en voor jou is het tijd voor deze nieuwe stap. De jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de nieuwe Blundstone gecertificeerde vegan boot 2115 hebben ontworpen.

De gave Blundstone gecertificeerde vegan boot 2115

Model 2115 is gemaakt van 100% microfiber, dit zorgt ervoor dat de schoenen ligt en soepel zijn. Eurofins Scientific, is de grote marktleider op het gebied van het testen van vegan producten. Dit bedrijf heeft alle componenten van de schoen nauwkeurig gecontroleerd, van de aantreklussen tot de buitenzool. Via Eurofins Scientific hebben wij het speciale vegan keurmerk mogen ontvangen waar wij van Blundstone ontzettend trots op zijn.

Materiaal van de Blundstone gecertificeerde vegan boot 2115

Original model 2115 is gemaakt van microfiber. Microfiber zorgt ervoor dat de schoen goed kan blijven ademen en is vegan gecertificeerd. Naast dat de schoen goed kan ademen, is het microfiber ook perfect tegen beschadigingen. En als het microfiber beschadigd, is het niet tot nauwelijks zichtbaar. Het vegan model heeft een speciaal eco-vriendelijke inlegzool, deze zool in combinatie met de TPU-buitenzool zorgen voor het bekende Blundstone comfort. Daarnaast heeft ook dit vegan het bijzondere SPS-systeem. SPS staat voor shock protection system. SPS zorgt ervoor dat je met gemak kilometers kan lopen zonder pijn aan knieën of aan de rug. De schoen is eveneens 100% waterproof.

Waarom kiezen voor Blundstone gecertificeerde vegan boot 2115

Het microfiber bevat geen dierlijke stoffen en materialen. Vegan staat voor een levenstijl waarbij geen gebruik wordt gemaakt van dierlijke producten. Dit geldt voor zowel kleding en voedsel. Het voetbed is antibacterieel, het absorptiemateriaal zorgt voor droge voeten en comfort. Daarnaast behoudt het voetbed langer zijn vorm zelfs na intensief gebruik.

Stijl van de Blundstone gecertificeerde vegan boot 2115

Net zoals de andere Blundstone modellen is ook model 2115 te combineren met alle outfits. Het is een unisex model, vrouwen dragen het model met een mooie zomerse jurk of in de winter een stoere flared jeans. Mannen combineren het model met een nette pantalon of met een donkerblauwe spijkerbroek.

Gerelateerde verhalen

agility peak merrell

17 februari 2024

Op naar de peak!

Op naar de peak!

Maak kennis met de Merrell Agility Peak 5, de nieuwste evolutie van een van de meest geliefde trailrunningschoenen van...
Lees het hele bericht
stanley, iceflow flip straw.

13 februari 2024

Flip Straw Tumbler

Flip Straw Tumbler

Maak kennis met de Stanley Classic IceFlow Flip Straw Tumbler 30OZ / 0.89L – een kleurrijke en functionele metgezel...
Lees het hele bericht
meindl lite hiker wandelschoen

10 februari 2024

Lite Hiker allround.

Lite Hiker allround.

Maak kennis met de Meindl Lite Hike: de perfecte combinatie van lichtheid, stevigheid en geavanceerde technologieën. Deze sportieve wandelschoenen,...
Lees het hele bericht