Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
exped matten
Deel dit artikel op:

Exped ligt vaak nog beter dan de matrassen thuis!

Nachtrust is hierbij essentieel. Het schuimrubber of het eiernopmatje bestaat nog steeds, maar een beetje comfort is wel lekker op vakantie. De ruime slaapmatten collectie van Exped ligt vaak nog beter dan de matrassen thuis. Er zijn nu matten die een kleine pak volume hebben en toch met een dikte van 1o cm super comfy liggen.

Exped MegaMatten nu ook de max van 15cm dik.
De MegaMatten  van Exped doen hun naam eer aan.. De MegaMat  is de ideale slaapmat tijdens het kamperen, het voelt aan als een echt bed.  De bovenzijde van de MegaMat is super comfortabel en heel erg zacht voor het beste slaapcomfort. De MegaMat kan zichzelf oppompen, u kunt het voor de liefhebber ook nog eens bijblazen met het meegeleverde pompje. Deze slaapmat kunt u naast gebruik tijdens kamperen ook goed gebruiken als logeerbed thuis. De MegaMat  wordt standaard geleverd met Mini-pomp, opbergzak, reparatie set en handleiding.
Megamatten zijn in diverse maten verkrijgbaar, zelfs in een twee persoons en 15cm dik.

 

Nieuw!   DeepSleep Mat 7,5 M
Met behulp van technologie van de beroemde MegaMat van EXPED biedt de Deepsleep Mat 3D-comfort van rand tot rand met een zacht geborsteld 75 denier topmateriaal – alles voor een geweldige prijs. 7,5 cm open celschuim biedt uitstekende ondersteuning. EXPED’s extra grote deflatie klep zorgt voor snel leeglopen en de royale zak met klittenband om het inpakken te vergemakkelijken. Opmerking: pomp en reparatieset worden apart verkocht.

 

 

Gerelateerde verhalen

15 mei 2024

Vlammen zonder rook!

Vlammen zonder rook!

TIME Beste uitvinding van 2023. Geniet van de warmte, de geur, het geknetter en het gevoel van een houtkampvuur, zonder...
Lees het hele bericht
Deuter futura

1 mei 2024

Futura Air Trek

Futura Air Trek

De Futura Air Trek is de perfecte metgezel voor liefhebbers van langeafstandswandelingen, dankzij het maximale comfort en de doordachte...
Lees het hele bericht
msr-hubba-hubba-bikepack

17 februari 2024

Bikepacking met MSR.

Bikepacking met MSR.

msr-hubba-hubba-bikepack...
Lees het hele bericht