Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Deel dit artikel op:

Yonder Tether water bottle

De Yonder™ waterfles is strategisch ontworpen om zowel licht als breukbestendig te zijn, zodat je je essentiële hydratatie mee kunt nemen naar nog verdere en hogere bestemmingen. Bovendien is onze waterfles gemaakt van duurzaam en veilig BPA-vrij materiaal met 50% gerecycled plastic. Maar een fles is net zo goed als zijn dop, daarom is de 100% lekvrije Yonder™ dop voorzien van ons intuïtieve tweedelige systeem. Draai de bovenkant eraf als je een slok wilt nemen uit de drinktuit en draai de onderkant eraf als je de fles wilt vullen of afwassen.

Let op: gebruik deze Yonder™ fles en dop niet met warme of koolzuurhoudende dranken of als bewaarfles voor eten of bederfelijke producten.

  • ZIJN YONDER™ WATERFLESSEN LEKVRIJ EN CONDENSBESTENDIG?De Yonder™ dop is 100% lekvrij, maar de Yonder™ waterfles is een niet-geïsoleerde fles, dus hij zal af en toe gaan zweten.
  • KAN IK DE YONDER™ WATERFLES GEBRUIKEN VOOR WARME EN KOUDE DRANKEN?Yonder™ waterflessen werken het beste met koude dranken. Gebruik de Yonder™ waterfles en dop niet met warme of koolzuurhoudende dranken of als bewaarfles voor eten of bederfelijke producten.
  • WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN YONDER™ DRINKGEREI EN RAMBLER® DRINKGEREI?Yonder™ waterflessen zijn gemaakt van niet-geïsoleerd plastic, terwijl Rambler® flessen van vacuümgeïsoleerd roestvrij staal zijn gemaakt. Yonder™ flessen zijn dus ideaal voor mensen die tijdens activiteiten als wandelen en klimmen liever een lichte fles meenemen dan een fles die vacuümgeïsoleerd is. Onze Rambler® flessen zijn ideaal om je drankje warm te houden tijdens het skiën of om water koud te houden tijdens een dag in de woestijn.
  • BPA-VRIJE FLES MET 50% GERECYCLED PLASTIC
  • Voor een fles die duurzaam en veilig is en die een bijdrage levert aan de duurzaamheidsdoelstellingen van YETI. 50% gerecycled plastic is exclusief Yonder™ dop.
  • IS MIJN YONDER™ WATERFLES VAATWASMACHINEBESTENDIG?Absoluut. We raden aan deksels in het bovenste rek en afdichtingen in de bestekmand te plaatsen, maar doe vooral waar jij je goed bij voelt. Als je midden in de natuur bent en geen moderne apparaten tot je beschikking hebt, kun je de fles natuurlijk ook met de hand wassen.

Gerelateerde verhalen

agility peak merrell

17 februari 2024

Op naar de peak!

Op naar de peak!

Maak kennis met de Merrell Agility Peak 5, de nieuwste evolutie van een van de meest geliefde trailrunningschoenen van...
Lees het hele bericht
stanley, iceflow flip straw.

13 februari 2024

Flip Straw Tumbler

Flip Straw Tumbler

Maak kennis met de Stanley Classic IceFlow Flip Straw Tumbler 30OZ / 0.89L – een kleurrijke en functionele metgezel...
Lees het hele bericht
meindl lite hiker wandelschoen

10 februari 2024

Lite Hiker allround.

Lite Hiker allround.

Maak kennis met de Meindl Lite Hike: de perfecte combinatie van lichtheid, stevigheid en geavanceerde technologieën. Deze sportieve wandelschoenen,...
Lees het hele bericht