Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Deel dit artikel op:

Secrid nieuw in de shop

De Slimwallet is een eigentijdse kijk op de klassieke billfold. Door het slanke profiel past hij perfect in elke binnen- of broekzak. Het ruim gesneden leer biedt ruimte voor ten minste 6 extra kaarten en bankbiljetten.

Het gepatenteerde mechanisme geeft met één simpele beweging toegang tot je kaarten: klaar voor gebruik. De aluminium behuizing beschermt kaarten tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie.

HET VERHAAL VAN SECRID

De cardprotector van Secrid is een award winnend ontwerp van het duo René & Marianne. Toen in 1997 contant geld plaats maakte voor betaalkaarten ontwierpen René en Marianne hun eerste portemonnee: de Secrid Bodycard. Het ontwerpduo focuste zich daarna op ontwerpwerk voor grote klanten, maar Secrid bleef altijd in hun achterhoofd. In 2008 werd Europa getroffen door de crisis en liepen de opdrachten terug. Dit was het moment voor René en Marianne om hun droom te verwezenlijken en hun eigen merk Secrid verder uit te bouwen.

DE CARDPROTECTOR

Met de cardprotector van Secrid bewaar jij al je pasjes goed beschermd in je broekzak. De pasjeshouders van Secrid zijn niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens ontzettend stijlvol. Met het uitgebreide assortiment aan materialen, kleuren en texturen zit er voor iedereen wel een geschikt ontwerp bij. Ga voor zakelijk zwart of kies juist voor een modieuze slangenprint. De pasjeshouders van Secrid voor dames zijn ideaal voor dames die de inhoud van hun tas zo licht mogelijk willen houden. Houd belangrijke pasjes altijd bij de hand met deze stijlvolle varianten voor dames. Het meedragen van een zware portemonne is tenslotte niet meer nodig tegenwoordig. Uiteraard heeft de Bijenkorf ook praktische en elegante pasjeshouders van Secrid voor heren. De modieuze en compacte ontwerpen zijn makkelijk mee te nemen en beschermen al je belangrijke pasjes.

 

Gerelateerde verhalen

15 mei 2024

Vlammen zonder rook!

Vlammen zonder rook!

TIME Beste uitvinding van 2023. Geniet van de warmte, de geur, het geknetter en het gevoel van een houtkampvuur, zonder...
Lees het hele bericht
Deuter futura

1 mei 2024

Futura Air Trek

Futura Air Trek

De Futura Air Trek is de perfecte metgezel voor liefhebbers van langeafstandswandelingen, dankzij het maximale comfort en de doordachte...
Lees het hele bericht
msr-hubba-hubba-bikepack

17 februari 2024

Bikepacking met MSR.

Bikepacking met MSR.

msr-hubba-hubba-bikepack...
Lees het hele bericht