Deel dit artikel op:

Met trots presenteren we hier een nieuw merk in onze shop Prana!

Met trots presenteren we hier een nieuw merk in onze shop
Prana!
We inspireren je om avontuur na te jagen, actief te blijven op je eigen unieke manier en er altijd goed uit te zien. We streven ernaar om die reizen op een verantwoorde manier uit te rusten met respect voor de planeet en haar mensen.
Het woord prana komt uit het Sanskriet. Het betekent adem en wordt beschouwd als de levengevende kracht, de universele energie die in en onder ons stroomt en ons verbindt met alle andere levende wezens.
Duurzaamheid
De kleding die we dragen vertellen een verhaal. Van de velden waar onze biologische katoen en hennep worden verbouwd, tot de stranden waar plastic flessen worden geoogst, tot de chemicaliën die stroomopwaarts moeten worden beheerd , tot de veiligheid en het welzijn van de mensen die onze kleding assembleren, er is een rijk en inspirerend verhaal ingebouwd in elk stuk dat we maken. Uiteindelijk respecteert duurzame kleding de planeet en haar mensen. Wanneer u ervoor kiest om in een kledingstuk van ons te investeren, stuwt u de beweging van duurzame kleding vooruit. U stemt voor sociale en ecologische verantwoordelijkheid, voor transparantie, voor een fundamentele verandering in de manier waarop kleding wordt gemaakt.

Gerelateerde verhalen

Ortlieb fietstassen

2 april 2022

Uitbreiding Fietstassen van Ortlieb

Uitbreiding Fietstassen van Ortlieb

Of het nu in de stad is of op een fietstocht over de wereld: de fietstassen en rugzakken van...
Lees het hele bericht

3 februari 2022

YETI

YETI

Als kinderen hadden mijn broer en ik altijd al een passie voor het buitenleven. We gingen jagen en vissen,...
Lees het hele bericht
Gruezi bags

3 februari 2022

Grüezi Bag of Grizzle Bear.

Grüezi Bag of Grizzle Bear.

Grüezi Bag is meervoudig winnaar van de slaapzaktest. De hoogwaardige slaapzakken zijn nu ook online te koop. Ervaar echt...
Lees het hele bericht