Deel dit artikel op:

Megasleep Duo

Exped MegSleep Duo Slaapzak

Met de Exped MegaSleep Duo Slaapzak kunt u 3 seizoenen heerlijk samen slapen. U kunt deze slaapzak lekker veelzijdig gebruiken dankzij zijn twee kanten. De ene kant heeft minder lagen isolatie dan de andere waardoor u de ene kunt gebruiken voor warme nachten en de andere voor koude nachten. Deze slaapzak is gevuld met polyester vulling die goed bestand is tegen een vochtige omgeving. Deze slaapzak is daardoor geschikt voor de lente tot de herfst. Zelfs als het licht vriest, ligt u nog warm in deze slaapzak. Met deze Duo slaapzak kunt u heerlijk samen slapen, maar u kunt er ook voor kiezen om twee eenpersoonsslaapzakken te kopen en deze aan elkaar te koppelen als u samen op pad gaat. Als u de slaapzak open ritst, is deze ook te gebruiken als gewoon deken. Dankzij de polyester vulling is deze slaapzak gemakkelijk uit te wassen en droogt deze vrij snel. De Exped MegaSleep Duo Slaapzak is dus altijd handig als u er samen op uit gaat!

Exped MegaSleep Duo Slaapzak

De Exped MegaSleep Duo Slaapzak is een veelzijdige dekenslaapzak voor twee personen. Dankzij de warme polyester vulling is deze slaapzak geschikt voor temperaturen tot wel – 12°C. U kunt de slaapzak in 3 seizoenen gebruiken doordat deze twee kanten heeft. De ene kant heeft namelijk meer isolatielagen waardoor deze dikker is en dus beter is voor koudere nachten terwijl de andere kant dunner is met minder isolatie voor warmere nachten. Dankzij de polyester vulling is deze slaapzak gemakkelijk uit te wassen en droogt deze vrij snel. Deze slaapzak is beschikbaar in de maten M en L. In deze slaapzak kunt u gewoon met twee personen slapen, maar u kunt ook twee enkele slaapzakken koppelen om daar een tweepersoonsslaapzak van te maken. Deze is dan ook beschikbaar in een eenpersoonsversie, namelijk de Exped MegaSleep Slaapzak. Bovendien kunt u deze eenvoudig meenemen dankzij de compacte pakmaat en het lichte gewicht van slechts 1,990/2,290 kg. U kunt deze slaapzak handig openritsen om als deken te gebruiken. Zo is deze slaapzak niet alleen handig voor op de camping, maar ook voor thuis. De Exped MegaSleep Duo Slaapzak kunt u dus in meerdere situaties gebruiken!

Werking slaapzak

De Exped MegaSleep Slaapzak is een tweepersoonsslaapzak in een dekenmodel. Dekenmodel slaapzakken bieden wat meer ruimte waardoor u makkelijk kunt bewegen in deze slaapzakken. Daarnaast kunt u deze ook altijd openritsen en als gewoon deken gebruiken. Deken model slaapzakken zijn net als deze vaak wat zwaarder in gewicht en daardoor vooral geschikt voor Base Camp kamperen. Deze slaapzak is gevuld met een polyester vulling waardoor deze toch goed isoleert en goed bestand is tegen een vochtige omgeving. Een slaapzak geeft zelf namelijk geen warmte af, maar isoleert juist uw eigen lichaamswarmte. Zo ontstaat er een laag van stilstaande lucht om uzelf heen die werkt als isolatie tegen de kou. Hoe “dikker” de slaapzak om je heen is, hoe minder koude plekken er in de slaapzak zijn die opgewarmd hoeven te worden. Daarnaast is de slaapzak over de hele lengte voorzien van een tochtstrook om de kou buiten te houden. Een slaapzak met Mummymodel volgt de vorm van uw lichaam en isoleert daarmee extra goed, maar biedt minder bewegingsruimte. Met de Exped MegaSleep Slaapzak kunt u altijd gezellig samen onder de sterren slapen!

Gewicht2,290 kg
Afmetingen (l x b)210 x 160 cm
Maximale lichaamslengte195 cm
Pakmaat14,0 l
Materiaal buitenkant40 D ripstop nylon, Oeko-Tex® 100 certified, PFC-free
Materiaal binnenkant40 D nylon, Oeko-Tex® 100 certified, no DWR
Vulling100 % polyester, Oeko-Tex® 100 certified
Comfort temperatuur+5° / -3° / – 12°C

Gerelateerde verhalen

Ortlieb fietstassen

2 april 2022

Uitbreiding Fietstassen van Ortlieb

Uitbreiding Fietstassen van Ortlieb

Of het nu in de stad is of op een fietstocht over de wereld: de fietstassen en rugzakken van...
Lees het hele bericht

3 februari 2022

YETI

YETI

Als kinderen hadden mijn broer en ik altijd al een passie voor het buitenleven. We gingen jagen en vissen,...
Lees het hele bericht
Gruezi bags

3 februari 2022

Grüezi Bag of Grizzle Bear.

Grüezi Bag of Grizzle Bear.

Grüezi Bag is meervoudig winnaar van de slaapzaktest. De hoogwaardige slaapzakken zijn nu ook online te koop. Ervaar echt...
Lees het hele bericht